Netes Játékok » TV & Filmek » A Stitch In Time
8.1 / 10 - 927

A Stitch In Time

Szeretnél harcolni a bűnözés ellen, mint Kim Lehetséges? Ez lehetséges, itt és most. Csatlakozz KImhez és a barátaihoz a gonosz legyőzésében.

A Kim Possible-rajongók tudják, hogy nem lehetetlen a népszerű gyermek-rajzfilmen alapuló nagyszerű flash játékokat találni. És ne aggódj. Ha felnőtt vagy és szereted Kim Possible-t, nem fogunk megállítani abban, hogy élvezd a népszerű műsoron alapuló videojáték gyűjteményünket.

Tini bűnüldözőnek lenni nem egyszerű dolog. Erre azonnal rájössz, amikor játszol egy kicsit ezekkel Kim Possible-történeten alapuló játékokkal. És ha Ron Stoppable rajongója vagy, ne aggódj, az ő karaktereként is játszhatsz néhány játékban. És találkozhatsz sok ismerős gazemberrel, mint például Monkey Fisttel, Duff Killigannel, Señor Senior, Sr.-ral és még Professor Dementorral is. Ha esetleg sietsz, és azonnal játszani szeretnél valamivel: a Törés Az Időben 5 és a Törés Az Időben 3 két népszerű eleme ennek a kollekciónak. Mindkettő a Stitch in Time sorozat része és minden Kim Possible rajongót órákra lenyűgöz minden alkalommal. Győződj meg róla, hogy a játékokat sorozatban, egymás után játszod. És amikor készen vagy, maradj és nézd meg a többi válogatást, amelyeket a Kim Possible rajongóknak ajánlunk.