Netes Játékok » Szimulációs Játékok » Üzleti Játékok » Üzletvezetés
8.7 / 10 - 9368

Üzletvezetés

Megakarod tudni, mi minden kell a saját üzleted irányításához? Ezek a bolti játékok egy kis tapasztalatot nyújtanak a tapasztalatlan üzletembereknek. Mindent összevéve ezek a játékok nagyon könnyűek, ha már hozzájuk szoktál. De minél többet játszol, annál több mókában is lesz részed.

Megvan mindened egy vállalkozás működtetéséhez? A mi Flash alapú üzletvezetés játékainkban ezt kiderítheted! Ezek az üzleti szimulációk sok szórakozást tartogatnak a számodra. Egy csöppet frusztrálók is lehetnek amíg meg nem tanulod a szabályokat, de garantáltan találsz majd egy-két olyan játékot ami tetszik. Üzletet vezetni nagy móka lehet. A Jewel Shop-ban sok a magas értékű árud, amit el kell adnod. Ez egy könnyen játszható játék, viszont nagyon hamar is rászokhatsz. Az üzletvezető játékok kedvelőinek garantáltan tetszeni fog.
Ha odavagy a divatért, akkor örömmel fogod játszani a Fashion Frenzy Shop-ot. Egy üzletet kell vezetned, ami nem is olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre hangzik. Ha egyszer elkezded játszani a játékot, akkor már tuti nem fogsz akarni megállni addig, amíg a legtöbb pénz megkeresésével el nem éred a legmagasabb pontszámot. A Öltözési Roham-ban le kell foglalnod az ügyfeleket, miközben várnak a rendelésükre. Minél ügyesebb vagy, annál tovább jutsz. Nem mindenki tudja elsajátítani a játékot, de garantáltan jó szórakozás ezt megpróbálni!