Netes Játékok » Kirakós Játékok » Láncreakció » Útkereső
8.6 / 10 - 60

Útkereső

Az online útkereső játékaink jó szórakozást nyújtanak mindenki számára, aki szereti a könnyen játszható játékokat, viszont szereti közben az agyát is használni. Az útkereső játékainkban befolyásolnod kell a környezetedet, hogy befejezhesd a történetet és, hogy elérd a célod. Ezeket a játékokat általában könnyű játszani, viszont nagyon nehéz lehet őket befejezni. Mi biztosak vagyunk abban, hogy tetszeni fognak az útkereső játékaink, ha szereted a kirakók megoldását!

A fejtörők és kirakós játékok rajongóinak a nagy Flash Útkereső játékaink garantált szórakozást fognak nyújtani hosszú órákon át. A játékmenet a legtöbbjükben nagyon egyszerű, viszont kihívó is egy időben. Ha olyan játékos vagy aki szívesen használja az agyát, szereti végiggondolni a dolgokat és megoldani a kirakókat, akkor kedvelni fogod ezeket a játékokat. A kék micisapkát ellopja egy madár a A Kék Beanie-ben. Megvan mindened ahhoz, hogy megold az összes kirakót a játékban? Ez kihívó lehet, de úgy hisszük, hogy aki szeret kirakókat és fejtörőket megoldani, az szeretni fogja ezt a játékot is.
A The Evil Penguin játék számolja a kattintások számát, amelyre szükséged volt a szint megoldásához. Eltudsz jutni a képernyő másik oldalára? Minél kevesebb időt vesz ez igénybe, annál magasabb pontszámot fogsz elérni a végén. A játék egyszerű, de még így is élvezetes sok Útkereső videojáték rajongónak. A Pyjaman-ban egy kisfiút játszol, akinek át kell jutnia a képernyőkön. Az elsők nagyon egyszerűek, de idővel egyre nehezebbek lesznek. Készülj fel a tömérdek mennyiségű mókára, ahogy megpróbálsz átjutni az összes szinten!