Netes Játékok » Verseny Játékok » Út Harc
8 / 10 - 146

Út Harc

Vezess több drága autót teljes gázzal. Akár a Batmobile-t szeretnéd vezetni, vagy csak egy Ferrarit, nekünk megvan az összes, pont itt. Néhány játékok nagyon izgalmas, az életet a gyors sávban a következő szintre emelik.

Mad Max - Az igazság csarnokán innen és túl csak egy film volt, de ezek a Flash út-harci játékok segítségével átélheted a jármű küzdelem kalandjait a nyílt utakon. Több különböző típusú játékmenet áll rendelkezésre - valami minden típusú verseny és akció játékos ínyére. Kezdetnek a Gotham City Street Chase ajánljuk. A Flash Batman játék rajongói szeretni fogják ezt az egyet, mivel Gotham városban versenyezhetnek és háborúzhatnak benne. Tudsz segíteni a szuperhősnek megmenteni a napot a te vezetési és harci képességeiddel?
Két másik kedvenc út harci játék a Desert Fighter és a Total Takedown. Mindkettő izgalmas kalandjáték, amelyek órákon át eltudnak szórakoztatni. Akár a verseny játékok akár a harci játékok tetszenek, ezek tudják csak igazán a vért pumpálni. A megfelelő helyre jöttél, ha a legjobb út harci játékokat keresed. Nagyon sok olyan játékunk van, amit még talán nem is játszottál ezelőtt, szóval készülj fel és indulj a harcba. Megvan mindened ahhoz, hogy az út királya legyél? Most itt az idő, hogy kiderítsd, hogy elég jó e vagy a korona megszerzéséhez.