Netes Játékok » Szimulációs Játékok » Üzleti Játékok » Építsd Fel A Szigeted
8.5 / 10 - 6431

Építsd Fel A Szigeted

A név mindent elárul. Építsd meg a saját szigetedet ezekben a játékokban! Rengeteg lehetőség közül választhatsz, és nagyon sok különböző típusú játék közül. Mehetsz háborúzni a szigeteden, vagy csak egyszerűen gazdálkodhatsz és növényeket termeszthetsz rajta. Ezek a játékok több órányi szórakozást tudnak garantálni!

Ha szereted a Szimulációs Játékok-at, imádni fogod a Szigetépítő flash online és ingyenes játékainkat. Akár az egyszerő és szórakoztató, akár a kicsit bonyolultabb és erőpróbát jelentő verziót is keresed, nálunk van olyan szimulációs játék, amit élvezni fogsz. A kategória egyik legnépszerűbb darabja az Island Tribe 2.
Ha ez nem nyeri el tetszésedet, próbáld ki a Bunni-t vagy a Royal Envoy 2-t. Mindkét játékban egy királyságot irányíthatsz. Ha a helyes döntéseket hozod, messzire jutsz. Ha rosszul választasz, elbuksz, és elveszíted a királyságot. Nem kell mindegyik Szigetépítő játékban harcolni. Olyan sok lehetőség közül választhatsz, hogy minden alkalommal más játékot játszhatsz. Beültetheted a szigetet növényekkel, megbizonyosodhatsz róla, hogy megvan mindened a háborúhoz, a mi flash sziget-szimulációs játékaink alkalmanként órákra lefoglalnak. És ha végeztél, előről kezdheted, és egy még jobbat építhetsz. Szórakoztatónak hangzik? Válassz egyet ingyenes játékaink közül ezen az oldalon, és kezdj játszani.