Netes Játékok » Iskolás Játékok » Állatgondozás
8.3 / 10 - 12970

Állatgondozás

Akartál valaha egy kiskutyát vagy kismacskát örök befogadni? De anyukád vagy apukád nemet mondott, mivel nincs elég tapasztalatod a kisállatokkal? Ezek a játékok nagyszerű módot adnak a felelősség tanítására. Talán megtudod győzni a szüleidet miután játszottál ezekkel a játékokkal!

Megtanulni gondoskodni egy kisállatról nagyon fontos. A virtuális állatgondozós Flash játékaink egy nagyszerű módot adnak arra, hogy felelősséget tanuljunk, anélkül, hogy egy igazi kiskutyát vagy kiscicát kelljen venni. Ezek a videojátékok továbbá nagyon hasznosak a jelenlegi gazdiknak is. Ha emlékszel még a Tamagotchi-ra, akkor szeretni fogod a játékokat ebben a kategóriában. A Az Aranyos Háziállatkáim 2-ben különböző állatokról kellesz gondoskodnod. Mindegyiknek más egér mozdulatra van szüksége. Lépést tudsz tartani mindegyikkel, amelynek szüksége van egy kis szeretetre, ételre vagy figyelemre? Ezt a játékot egyszerű játszani, viszont kihívó és nagy móka az állatbarátoknak.
A Kutya Ápoló Bolt-ban megtanulhatod a kiskutyák és cicák kiszépítését. Lépést tartani a sok izgalommal néha nem egyszerű, de szerintünk a legtöbb gyerek szeretni fogja ezeket a kisállat gondozó online videojátékokat. Evolvoplus egy csöppet más, viszont még mindig sok szórakozást nyújtó játék. Ebben egy egyszerű kis hal vagy, de egyre nagyobb leszel, ahogy kis halakat eszel meg. Ugyanakkor el kell kerülnöd a nagyobb halakat, mert azok téged esznek meg! Ez egy tartály szórakozással töltve meg!