Netes Játékok » Csajos Játékok » Átváltoztatós Játékok » Állatöltöztetés
8.3 / 10 - 3543

Állatöltöztetés

Próbáltál már valaha a valós életben kiskutyát vagy kiscicát felöltöztetni? Igazán nehéz lehet, ugye? Ezekkel a játékokkal sokkal egyszerűbb lesz a dolgod. A kisgyerekekre való tekintettel lettek kifejlesztve, viszont egy időben nagyon jó szórakozást nyújtanak sok órán keresztül.

Néhány nagyon jó Flash állatöltöztetős játékunk van a gyerekek számára. Annyiszor játszhatod ezeket ingyen online, ahányszor csak kedved tartja. Ezek a játékok egyszerűek és a legkisebb gyerekek számára lettek tervezve, egy jó módot nyújtva a szórakoztatásukra és lefoglalásukra. A Kutyus Öltöztetés-ben egy kiskutyust kell felöltöztetned! Milyen nagy móka ez már? Ezt a játékot könnyű kezelni, viszont órákon át letud foglalni. Ha szereted a kiskutyákat, akkor nagyot fogsz mulatni ezzel az ingyenes online Flash játékkal.
A Kutya Készítő játékban létrehozhatod a saját kis kedvencedet. A szemek és fülek kiválasztásától kezdődően minden rajtad áll, egy olyan állatot hozhatsz létre, amelyet csak te fogsz szeretni! Ez a kisállat öltöztetős játék egy kicsit buta, de ez az amitől annyira jó. Ha szereted a macskákat, akkor muszáj kipróbálnod a Cica Készítő-t. Ebben az állatos játékban a saját cicádat kell elkészítened az alapoktól. Ez egy jó móka az időtöltésre, főleg akkor, ha szereted az állatokat. Milyen cica alkotással tudsz előállni?