Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Fizikai Játékok » Ágyú Golyó
8.8 / 10 - 3121

Ágyú Golyó

Használd az ágyút a kastélyok támadásához, lőj patkányokra a labor felszereléssel vagy támadj meg egy viking falu. Egyszerűnek indulnak el, de ahogy haladsz egyre nehezebbek lesznek. Viszont semmit sem vesznek el a szórakozásból! Jó mókát!

Az ágyúk jó ideje jelen vannak már, de kihívás lehet megtanulni hatékony kezelésüket. Flash Ágyúgolyó játékaink gyűjtemény rengeteg tüzelési gyakorlatot ad minden szögből, míg a különböző célpontokat rombolod le és találod el. Ahogy haladsz előre a szinteken, a játék egyre nehezebb és emberpróbálóbb lesz. Néhány játékban van egy kis humor is, ami jó dolog.
Akár támadsz, akár védesz egy kastélyt, magával ragad az akció, ahogy óvatosan célzol, és aztán lősz. Ha jó vagy, gyorsan átjutsz a korai szinteken. Minden befejezett szinttel nehezednek a játékok. Egy kis gyakorlással minden rendben lesz. Ez a legjobb dolog flash Ágyúgolyú játékainkban: újra és újra játszhatod őket anélkül, hogy pénzt költenél. Az olyan játékok, mint a Crush The Castle és a Roly-Poly Cannon 2 alkalmanként órákig elszórakoztatnak. Nem csak ilyen típusú Ágyúgolyó flash játékokat kínálunk. Mindegyiknek kicsit más a játékmenete és a története, így biztosan találsz olyat, ami izgalommal tölt el. Készülj, cél, tűz!