Netes Játékok » Iskolás Játékok » Oktató Jellegű Játékok » Ábécés Játékok
8.2 / 10 - 542

Ábécés Játékok

Valaki, akinek szüksége van az ábécé megtanulására, vagy csak szüksége van némi extra gyakorlásra, annak a mi ábécé játékaink tökéletesek. Ezek mind szórakoztató és egyben nagyon tanulságos játékok is. Néha meg kell tanulnod az összes betűt, hogy befejezhesd a játékot, egy másik alkalommal le kell győznöd az ellenséget, míg tanulod a betűket. Mindenesetre, az ábécé játékaink mindig nagyon szórakoztatóak!

Nem kell, hogy nehéz feladat legyen a betűk megtanulása. A Flash Ábécés játékainkkal minden gyerek megtud tanulni valamit, miközben jól szórakozik. Nagyon sokféle játékunk van ebben a kategóriában, szóval mindenki talál majd magának valót amellyel tanulhat vagy gyakorolhat. A Alphabet Shoot játékban a betűk tanulása egy olyan játékkal van összekapcsolva, amiben az ellenséget kell lelőni. Ez a videojáték ingyenesen játszható online és egy nagyon jó alkalmat nyújt a gyerekeknek a nyelvtudásuk javításán.

Egy másik nagyszerű online Flash ábécé játék a Alpha Drive. A gyerekeknek ismerniük kell a saját betűiket azért, hogy begyűjthessék az összes zsetont. Amellett, hogy könnyű játszani, még egy nagyon jó kihívást és gyakorlási lehetőséget is kínál az ábécé elsajátítására. Egy mókás elrejtett tárgyak ábécés játék a Rumble in the Jungle. Bárki számára aki tanulja a betűket, befog ez a játék jönni a leckék mókás előadásával! Részben puzzle és részben lecke, ez egy nagyon jó módja a gyerekek tanítására és szórakoztatására.